Kulturë

Vdes rapsodi Bib Kosova

Vdes rapsodi Bib Kosova

Dje në Tetovë ka ndërruar jetë rapsodi Hebib Neziraj, i njohur si Bib Kosova.

Ai tash e mbi 10 vite po vuante nga një sëmundje e rëndë. Karrierën e tij si këngëtar odash Bib Kosova e ka nisur në fund të viteve të 60-ta dhe ka qenë aktiv deri në vitin 2007, transmeton KOHA.