Kulturë

Tmerri shpërfytyrues i jugut amerikan

Tmerri shpërfytyrues i jugut amerikan

“Disa njerëz kanë lindur vetëm që të varrosen”, thotë një sherif i një qyteze duke iu drejtuar një djaloshi nga vetura e tij e patrullës.

Banorët e shëndetshëm të Knockemstiffit, Ohio, rreth 1957-s, kanë për zemër filozofirat, por nuk janë në gjendje t’i thyejnë ciklet e dhunës dhe varfërisë që i qarkojnë ata. Kjo është bota e zymtë e “The Devil All the Time”, i katërti film i regjisorit Antonio Campos, ku personazhet e serta e me armë në brez vijnë nga romani gotik i jugut, i shkruar nga Donald Ray Pollock.