Kulturë

Shuhet dirigjentja e parë shqiptare, Rozmari Jorganxhi

Shuhet dirigjentja e parë shqiptare, Rozmari Jorganxhi

Dirigjentja e parë shqiptare Rozmari Jorganxhi u shua në moshën 83-vjeccare. Ajo është edhe nëna e këngëtarit të njohur Gjergj Leka.

"Më ike e nuk të dhashë puthjen e fundit, mezi po prisje të bashkoheshe me babin dhe pikërisht dje, në ditëlindjen e tij, u ngjite lart. Mi bëj hallall gjithë fajet", shkruan këngëtari Gjergj Leka.