Kulturë

15 vjeçarja që po avokon kundër martesave të hershme merr çmim kanadez

Remzie Makreshi është një vajzë me përplot ëndrra, por kohën e lirë e kalon më ndryshe se bashkëmoshatarët e saj.

Ajo bisedon me vajza, djem e prindër të komunitetit të saj, për t’i bindur që martesat e hershme janë të dëmshme dhe se rëndësia e edukimit është jetike.