Kulturë

“Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës” me pyetje fundamentale në Qipro

“Fluturimi mbi Teatrin e Kosovës” me pyetje fundamentale në Qipro

Kush ka para sot? Politikanët, biznesmenët dhe gangsterët, pason përgjigjja.

Gjashtë aktorë qipriotë kanë bërë të fundit prova për të inskenuar një dramë nga Kosova. Varsia Adamou, Yiannis Ioannou, Andreas Nicolaides, Miranda Nychidou, Athina Savva dhe Konstantinos Tsiolis gjithë entuziazëm kanë përveshur llërat për të inskenuar të parën dramë nga Kosova.