Kulturë

Kafe-galeria “Monet” rihap dyert

Kafe-galeria “Monet” rihap dyert
 

“Blej, lexo dhe takohu” është ftesa për vizitorët e galerisë “Monet”.

Hapësira ekspozuese këtë muaj i ka hapur dyert për vizitorë në një lokacion të ri, por për shkak të pandemisë kjo gjë u bë pa ceremoni.