Kulturë

Vjedhje miliardëshe në muzeun e Dresdenit, tre të arrestuar

Vjedhje miliardëshe në muzeun e Dresdenit, tre të arrestuar
Foto: Michael Wagner
 

Tre gjermanë janë arrestuar në Berlin lidhur me vjedhjen e stolive në vlerë prej një miliard eurosh në muzeun e qytetit të Dresdenit.

Policia ka bërë të ditur se ka kryer bastisje në Berlin mëngjesin e së martës dhe ka arrestuar tre të dyshuar për vjedhjen në njërin prej muzeve më të pasura të thesareve në Evropë.