Kulturë

Dashuria e qenit Teo në “Dodona”

Dashuria e qenit Teo në “Dodona”
 

Qentë e rrugëve vazhdojnë të paraqesin telashe për banorët vendas.

Por, se si duhet të bëhet trajtimi dhe të kemi kujdes të shtuar me qasje pozitive për qentë e braktisur do të mësojmë përmes shfaqjes edukative për fëmijë “Teo qeni i rrugës”, provat e së cilës janë duke u mbajtur në teatrin “Dodona”, transmeton KOHA.