Kulturë

Ekspozita e Bajram Morinës për festën e flamurit

Ekspozita e Bajram Morinës për festën e flamurit

Në pikturat e tij, më së shpeshti shihen motivet kombëtare.

 

Në pikturat e tij, më së shpeshti shihen motivet kombëtare.

Në to, ai ka pasqyruar momente historike të shqiptarëve, peizazhe, dromca nga rrëfimet për luftën dhe portrete të njohura të kombit shqiptar.