Kulturë

“Gjendja e njerëzve në Kosovë po bëhet përherë e më dramatike...”

“Gjendja e njerëzve në Kosovë po bëhet përherë e më dramatike...”
Në rrënojat e një shtëpie në Krushë të Madhe, banorët zbulojnë trupin e një të afërmi (Foto e Wolfgang Eilmes nga seria e fotografive me të cilat gazetari i njohur gjerman, Matthias Rüb, ilustronte shkrimin e tij për luftën në Kosovë, botuar në “Frankfurter Allgemeine Zeitung”)
 

25 mars 1999

Diskutimi i gjendjes, konferenca e shtypit, pastaj bisedimi me z. Shtycle: zhvillimi politik; komisioni (besimi për shkak të anëtarësisë, Rihard von Vajceker); termine (në ZDF/ Eser dhe në ARD/ Christiansen ?); Shaper ?...