Kulturë

Piktura e Klimtit i kthehet Italisë disa dekada pas zhdukjes

Foto: AP
 

Një galeri e arteve në Itali është duke shfaqur një pikturë të artistit austriak, Gustav Klimt, për herë të parë prej kur ajo është gjetur, pas zhdukjes për 23 vjet.

Galeria Ricci Oddi në Piacneza, ka publikuar "Portretin e një Gruaje", duke thënë se “është dhuratë për qytetin Piacenza, i cili është testuar aq shumë nga pandemia, që ka goditur Italinë dhe gjithë botën”.