Kulturë

“Shotës” i ndahet Plaketë Nderi në 70 vjetorin e themelimit

“Shotës” i ndahet Plaketë Nderi në 70 vjetorin e themelimit
Foto: KM
 

Në 70 vjetorin e veprimtarisë artistike të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota”, kryeministri Avdullah Hoti i ndau Plaketë Nderi.

“Shota” shënoi këtë ditë me një ekspozitë të veshjeve kombëtare të trevave të ndryshme shqiptare, ndërkohë që sot festohet edhe Dita e Flamurit.