Kulturë

“Sha je be tu folën” - ekskluzivisht në KTV

“Sha je be tu folën” - ekskluzivisht në KTV
 

“Sha je be tu folën” është seria televizive më e re në vend, e cila do të nisë së transmetuari ekskluzivisht në Kohavision. Në rolet kryesore paraqiten dy aktorët e njohur Ridvan Murati dhe Ernest Zymberi.

Ky i fundit, njëherësh, edhe e ka shkruar skenarin e serisë “Sha je be tu folën”, që është prodhim i ‘Grejza Production” dhe realizohet në regjinë e Erson Zymberit. Nga 5 dhjetori, e shtuna mbrëma prej orës 20:00 duhet rezervuar për prodhimin më të ri televiziv kosovar që, përveç përmbajtjes së mbushur me plot situata komike që vijnë si ironi me aktualitetin, sjell edhe risi në realizim të standardit të lartë audio-vizuel. Dardan Selimaj, producent ekzekutiv në KTV, ka thënë se “ky prodhim vjen në vazhdën e ndryshimeve dhe risive të skemës programore të vikendit në Kohavision”.