Kulturë

Teatri i Operës dhe Baletit i Lituanisë pushton TikTok-un

 

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit i Lituanisë i është drejtuar TikTok-ut për të arritur te një audiencë me e gjerë gjatë bllokimit, duke tërhequr miliona shikues në një shfaqje të trupës së saj. Klipi 59 sekondash, me këngëtarë që interpretojnë në hollin e operës, u shikua 2.4 milionë herë në rrjetin social që kur u postua, më 7 shkurt.

“Sekreti ynë është i thjeshtë - patëm fat”, ka thënë Gediminas Seduikis, drejtor i Teatrit. “Ne u dërguam një e-mail të gjithë këngëtarëve tanë ku e shpalosëm këtë ide, dhe disa prej tyre u paraqitën në kohën e caktuar për të kënduar”, ka thënë Seduikis. “Fakti se dikujt tjetër i ka pëlqyer videoja, është fat”.