Kulturë

Art në qendrën e vaksinimit

Art në qendrën e vaksinimit

Në qytetin gjerman Bottrop, qytetarët gjersa kanë marrë vaksinën kundër Covid-19, kanë shijuar edhe pak art, pasi që një hapësirë ekspozuese është shndërruar në qendër vaksinimi.

 

Në qytetin gjerman Bottrop, qytetarët gjersa kanë marrë vaksinën kundër Covid-19, kanë shijuar edhe pak art, pasi që një hapësirë ekspozuese është shndërruar në qendër vaksinimi.

Pas mbylljes së muzeve dhe galerive për shkak të pandemisë, skulptorit gjerman Gereon Krebber i është dashur që të shtyjë ekspozitën e tij. Ka vendosur që skulpturat t’i ekspozojë në qendrën për vaksinim, që më parë shërbente si qendër golfi.