Kulturë

Anulohet konkursi me të cilin Ministria kërkonte gabimisht “drejtor artistik” të Teatrit

Anulohet konkursi me të cilin Ministria kërkonte gabimisht “drejtor artistik” të Teatrit
Foto: Driton Paçarada / KOHA

Ministria e Kulturës së bashku me Këshillin Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës kanë anuluar konkursin për udhëheqës artistik të institucionit më të lartë teatror në vend. Ky vendim është marrë pasditen e së hënës.

 

Ministria e Kulturës së bashku me Këshillin Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës kanë anuluar konkursin për udhëheqës artistik të institucionit më të lartë teatror në vend. Ky vendim është marrë pasditen e së hënës.

“Për anulimin e procedurave të rekrutimit për pozitën në fjalë u vendos pas pranimit të ankesave dhe pakënaqësive të komunitetit artistik, dhe me vlerësimin e bërë të procedurës nga administrata e MKRS-së”, shkruhet në njoftim. Sipas njoftimit, shumë shpejt do të shpallet konkursi për këtë pozitë.