Kulturë

Promovohet vepra për Adem e Hamzë Jasharin si gërshetim artistik i tri fushave

 

Shkrimet në prozë e poezi, rolet në film e teatër dhe ngjyrat në pikturë u bën bashkë në një vend të vetëm.

Frymëzimi i të gjitha këtyre krijimeve artistike kishte qenë Adem e Hamzë Jashari, përmbledhja e së cilave u përgatit nga Reshat Sahitaj, në kuadër të Unionit të Shkrimtarëve dhe Kritikëve shqiptarë.