Kulturë

“Ariu i Artë” për filmin e pazakontë rumun

“Ariu i Artë” për filmin e pazakontë rumun
“Bad Luck Banging or Loony Porn”, që ndau në dysh kritikët, është një tjetër vendim i pazakontë i jurisë së “Berlinales”
 

Si një satirë depërtuese, filmi “Bad Luck Banging or Loony Porn” është xhiruar i tëri gjatë verës së kaluar në kohën e izolimit gjatë pandemisë COVID-19, ku që të gjithë, kasti dhe stafi realizues, mbanin maska mbrojtëse. Aty, aktorja Katia Pascariu interpreton një mësuese që e gjen sakaq karrierën dhe reputacionin e saj të cenuar pasi një video e saj personale me seks është hedhur në internet

Prishtinë, 5 mars – Është një satirë e rreptë sociale që vërtitet mbi seksin, gënjeshtrat dhe incizimet. Filmi “Bad Luck Banging or Loony Porn”, nën regjinë e rumunit Radu Jude, ka fituar të premten “Ariun e Artë” për filmin më të mirë në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Berlin.

Si një satirë depërtuese, filmi është xhiruar i tëri gjatë verës së kaluar në kohën e izolimit gjatë pandemisë COVID-19, ku që të gjithë, kasti dhe stafi realizues, mbanin maska mbrojtëse. Aty, aktorja Katia Pascariu interpreton një mësuese që e gjen sakaq karrierën dhe reputacionin e saj të cenuar pasi një video e saj personale me seks është hedhur në internet.