Kulturë

Hapet ekspozita “Vullkani i Republikës” dhe “70 vjet Arkiv”

Hapet ekspozita “Vullkani i Republikës” dhe “70 vjet Arkiv”
 

Agjencia Shtetërore e Arkivave e Kosovës ka hapur ekspozitën një-ditore “Vullkani i Republikës", për nder të 40-vjetorit të demonstratave të viti 1981, si dhe ekspozitën “70 vjet Arkiv” për shënimin e 70-vjetorit të themelimit të Arkivit të Kosovës.

Kryeshefi i Agjencisë Shtetërore të Arkivave, Bedri Zyberaj tregoi se dy ekspozitat janë realizuar muajt e fundit.