Kulturë

Xhamia e Et’hem Beut e restauruar nga Turqia – monument i rilindur për kryeministrin Rama

Folegjenda: E përfunduar në dekadat e para të shekullit të 19-të, Xhamia e Et’hem Beut përfaqëson një nga objektet historike të kryeqytetit shqiptar
 

Çdo fotografi e vjetër dhe e re të Tiranës e mbart atë si element thuajse ikonik. E përfunduar në dekadat e para të shekullit XIX, Xhamia e Et’hem Beut përfaqëson një nga objektet historike të kryeqytetit shqiptar.

Si të rilindur e si xhevahir e ka cilësuar kryeministri Edi Rama procesin e restaurimit të kësaj xhamie.