Kulturë

Sony World shpall fotografët e vitit 2021

Sony World shpall fotografët e vitit 2021
 

Sony World Photography Awards ka shpallur sot fituesit e konkursit për vitin 2021. Çmimet kryesore shkuan për dy fotografë që u munduan të protretizojnë në një formë tjetër kulturën dhe historinë.

Britaniku Craig Easton u zgjodh Fotografi i Vitit dhe fitoi 25,000 dollarë për setin fotografik “Bank Top”, i cili përfshin foto bardh e zi, të një komuniteti të vogël dhe tejet të veçuar në Blackburn, në Anglinë veriore, shkruan CNN të enjten.