Kulturë

Ramë Lahaj me “La Bohème” në Royal Opera House

Foto: Faqja zyrtare e Ramë Lahajt
 

Nga 25 qershori, tenori i shquar Ramë Lahaj do të ngjitet në skenën qendrore si Rodolfo në “La Bohème” në Royal Opera House.

"Shijoni një prej operave më të pëlqyera të Puccinit në mbarë botën në prodhimin e fundit të Richard Jonesit për ROH. Do të ketë një grup impresiv dhe një dizajn atmosferik, duke shprehur jetën bohemiane në mënyrën më të plotë”, është thënë nga “Cresendi Artists”.