Kulturë

“Sunny Hill Festival” për 2022-n në Prishtinë, paralajmëron befasi

 

Pasditen e së premtes, këngëtarja Dua Lipa ka mbajtur edhe një bashkëbisedim për mediat në Tiranë duke pasur si shkas vizitën e saj. Në prezantimin e bërë para gazetarëve, kryebashkiaku Veliaj ka thënë se Dua në kryeqytetin shqiptar nuk ishte vetëm si muzikante e yll, por edhe si “brigadiere” me jelekun e gjelbër.

“Mbi të gjitha besoj, përveç të qenët artist i mirë duhet të jesh edhe njeri i mirë. Ka njerëz që flasin dhe të tjerë që bëjnë e kur ishte situata me tërmetin kishte njerëz që luteshin e të tjerë që u përpoqën të bëjnë diçka konkrete”, ka thënë Veliaj për idenë e rindërtimit të kopshtit në qendër të Tiranës.