Kulturë

Anulohet vendimi me të cilin u shkarkua drejtori i Qendrës Kinematografike

Komisioni për zgjidhjen e Kontesteve dhe Ankesave në Ministrinë e Kulturës ka anuluar vendimin e Komisionit Disiplinor nëpërmjet të cilit ishte shkarkuar drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharku.

 

Komisioni për zgjidhjen e Kontesteve dhe Ankesave në Ministrinë e Kulturës ka anuluar vendimin e Komisionit Disiplinor nëpërmjet të cilit ishte shkarkuar drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharku.

Sipas vendimit të siguruar nga KOHA, procedura disiplinore ndaj Zharkut është kthyer për rishqyrtim dhe rivendosje.