Kulturë

Komedia politike “Swiss Connection” jepet premierë në Zuerich

 

Komedia “Swiss Connection” e dramaturgut Jeton Neziraj do të ketë premierën botërore, këtë të shtunë, 25 shtator, në teatrin Winklewiese në Zuerich.

Regjinë e saj e ka bërë Manuel Bürgin, kurse luajnë Aurita Agushi, Nina Mariel Kohler, Adrian Morina dhe Christoph Rath.