Kulturë

“Naked Eye” depërton në intrigat e galaktikës

Një sy i zhveshur, nëpërmjet 11 pikturave në “Naked Eye” të Qëndresa Krasniqit, e përballë publikun me të panjohurat e galaktikës
 

Ekspozita e titullar “Naked Eye” paraqet një term me po të njëjtin emër i cili tregon vizionin pa ndihmë të mjeteve si teleskopi apo mikroskopi. Një sy i zhveshur që sheh qartë atë që ka përpara, duke “theksuar” perceptimin e botës dhe se si gjërat ndryshojnë gjatë ditëve, stinëve dhe viteve

E këtë, artistja e re Qëndresa Krasniqi e bën nëpërmjet 11 pikturave, të bëra bashkë në ekspozitën e hapur të mërkurën mbrëma në “Kult Plus gallery”.