Kulturë

Holanda do ta blejë 150 milionë euro pikturën e artistit të saj, Rembrandt van Rijn

 

Qeveria holandeze thotë se po planifikon të blejë një autoportret ikonik të artistit holandez të shekullit të 17-të, Rembrandt van Rijn.

Qeveria po kërkon miratimin parlamentar për blerjen e “Standard Bearer”, një vepër që shihet si jashtëzakonisht e rëndësishme për kulturën dhe historinë holandeze.