Kulturë

Çmimet Grammy: Omicroni shtyn natën më të madhe të muzikës

 

Ceremonia e 64-t vjetore e çmimeve Grammy që do të mbahej në SHBA në fund të këtij muaji, është shtyrë për shkak të koronavirusit, kanë thënë organizatorët.

Sipas komunikatës, varianti Omicron është shumë ngjitës dhe i rrezikshëm, çka ka çuar në shtyrjen e saj.