Kulturë

Vdiq një nga pionierët e rokut në Kosovë, Edi King

 

Një nga muzikantët më të njohur të viteve të 80-ta dhe 90-ta, Eduard Meraku, i njohur si Edi King, ka vdekur të enjten kanë njoftuar kolegë të tij.

Edi King ishte vokalist i rok-grupit “Seleksioni 039”, të cilin e formoi më 1982 bashkë me katër anëtarë tjerë.