Kulturë

Çeku paralajmëron nënshkrimin e marrëveshjes për bashkëprodhim të filmave me Francën

 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS), Hajrullah Çeku, ka thënë se në mbledhjen e Qeverisë, të hënën, është marrë vendim lidhur me negocimin e Marrëveshjes sa bashkëpunimit ndërmjet Agjencisë Shtetërore të Arkivave Shtetërore dhe Autoritetit të Arkivave të Izraelit në fushën e Arkivave.

Po ashtu, njoftoi se të shtunën do të nënshkruhet marrëveshja e bashkëprodhimit të filmave me Francën.