Kulturë

Festivali i Cannes gati për edicionin e 75-të në vit lufte

 

Festivali i Filmit në Cannes po përgatitet për një edicion të madh të 75-vjetorit me një përzgjedhje të emrave me nam të Hollywoodit dhe të fituesve të mëparshëm të “Palmës së Artë”, një rikthim i vrullshëm, edhe pse konflikti në Ukrainë po vazhdon.

“Unë sinqerisht mendoj se ky është një nga formacionet më të mira të Cannes në vite”, ka thënë Scott Roxborough, shef i Zyrës evropiane për “The Hollywood Reporter”.