Kulturë

“Sunny Hill” rikthehet në Prishtinë

 

Nëpërmjet një komunikate të përbashkët, Komuna e Prishtinës, Ministria e Kulturës dhe "Sunny Hill Festival", njoftuan të hënën, se "Sunny Hill" do të mbahet në Prishtinë më 4, 5, 6 dhe 7 gusht.

Në njoftim, thuhet se institucionet “bashkuan forcat për një edicion të mrekullueshëm të Festivalit sivjet, aty ku e ka vendin, në Prishtinë”.