Kulturë

Rock me “403” nëpër hitet e katër dekadave

“403” në çdo rikthim e ka të sigurt publikun, i cili ka kënduar bashkë me të në “Kino Armatë”

“Me ty”, ka qenë kënga me të cilën rock-grupi i famshëm “403” e hapi koncertin. Me publikun i ka ndarë hitet që nuk veniten dot tash e 40 vjet. Koncerti ka qenë veç një dëshmi për këtë. Pjesa tjetër është histori e historia e rockut në Kosovë nuk shkruhet dot pa “403”, pavarësisht se në çfarë formacioni vjen.

 

Historia e rockut në Kosovë nuk shkruhet dot pa “403” dhe çdoherë rikthimi me koncert sa vjen e përforcon këtë. Publiku ia konfirmon grupit se ka edhe adhurues të rinj. Në “Kino Armatë” janë përcjellë mjeshtërisht hitet e grupit, të cilat nuk vijnë vetëm si rrugëtim muzikor në të kaluarën, por edhe si rikthim vlerash

“Me ty”, ka qenë kënga me të cilën rock-grupi i famshëm “403” e hapi koncertin. Me publikun i ka ndarë hitet që nuk veniten dot tash e 40 vjet. Koncerti ka qenë veç një dëshmi për këtë. Pjesa tjetër është histori e historia e rockut në Kosovë nuk shkruhet dot pa “403”, pavarësisht se në çfarë formacioni vjen.

Në formacion të ri ka ardhur në koncertin e radhës dhe kjo ruan vazhdimësinë. Prania e publikut ishte e kushtëzuar nga biletat të cilat ishin dhënë falas më herët, por që shumë njerëz të cilët nuk kishin arritur t’i siguronin ato kanë insistuar me patjetër të jenë pjesë e kësaj mbrëmjeje muzikore, të enjten mbrëma.