Kulturë

“Sunny Hill” do të mbahet edhe këtë vit në Gërmi

 

“Sunny Hill Festival”, Komunës së Prishtinës dhe ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, kanë bërë të ditur se janë pajtuar që edicioni i këtij viti i festivalit “Sunny Hill” të mbahet në parkun e Gërmisë, me ç’rast janë siguruar lejet e nevojshme.

“Për shkak të kufizimeve të hapësirës në parkun e Gërmisë, Sunny Hill Festival këtë vit do të ketë kapacitet të kufizuar të pjesëmarrësve, përkundër potencialit dhe nevojave në rritje që i ka festivali”, thuhet në njoftim.