Kulturë

“Pa vend” dhe “Vera andrron detin” me kapitull të ri në Festivalin e Hong-Kongut

Skenë nga filmi “Pa vend”

Filmat që kanë bërë bujë në festivale ndërkombëtare gjatë vitit të kaluar, e po ashtu gjatë këtij viti, tashmë do të shfaqen edhe në Azinë aziatike.

Do të jepen në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Hong-Kong.

“Pa vend” do ta ketë premierën aziatike e njëkohësisht është në garë në kategorinë e filmave të shkurtër bashkë me 19 projekte të tjera kinematografike

 

Filmat që kanë bërë bujë në festivale ndërkombëtare gjatë vitit të kaluar, e po ashtu gjatë këtij viti, tashmë do të shfaqen edhe në Azinë aziatike. Do të jepen në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Hong-Kong. “Pa vend” do ta ketë premierën aziatike e njëkohësisht është në garë në kategorinë e filmave të shkurtër bashkë me 19 projekte të tjera kinematografike

Sukseset e filmave si ai “Vera andrron detin” dhe “Pa vend” do të zhvendosen në një tjetër anë të globit. Filmat që kanë bërë bujë në festivale ndërkombëtare gjatë vitit të kaluar, e po ashtu gjatë këtij viti, tashmë do të shfaqen edhe në Azi. Do të jepen në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit në Hong-Kong.

“Pa vend” do ta ketë premierën aziatike e njëkohësisht është në garë në kategorinë e filmave të shkurtër bashkë me 19 projekte të tjera kinematografike.