Kulturë

Ambasada britanike, bursë studimi në nderim të Vjosa Berishës

 

Ambasada britanike në Prishtinë ka lansuar “Bursën Përkujtimore Vjosa Berisha” si pjesë të programit të saj të bursave “Chevening”, nën emrin e producentes së njohur.

Çmimin nga bursa mund ta fitojnë qytetarët e Kosovës të cilët duan të studiojnë për master në Mbretërinë e Bashkuar, për Film: Menaxhimi dhe Administrimi i Arteve, Festivalit ose Kulturës; Praktikë Kreative; ose studimet e Komunikimit/Media.