Kulturë

Këndimi italian i operës në listën e trashëgimisë kulturore të UNESCO-s

Foto: Getty Images
 

Këndimet italiane të operave janë shtuar në listën e trashëgimisë kulturore të UNESCO-s, raporton BBC.

UNESCO njoftoi se po përfshin artin katër shekullor, që përzien kostumet, dramën dhe muzikën, nën kategorinë e saj të Trashëgimisë Kulturore Jomateriale.