Arbëri
Metro
Hapet panairi i festave të fundvitit në Prishtinë

Hapet panairi i festave të fundvitit në Prishtinë

Në Prishtinë është hapur panairi i festave të fundvitit ku po marrin pjesë 20 organizata të grave dhe nisma...

11 orë më parë