LAJMET E MBRËMJES

QUINT-i kritikon Qeverinë për moslejim të zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë

 

Moslejimi i organizimit të zgjedhjeve të Serbisë brenda territorit të Kosovës ka nxitur kritikat e Quintit ndaj Ekzekutivit.

Në një reagim të përbashkët, Franca, Gjermania, Italia, Britania e Madhe dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë deklaruar se vendimi i Qeverisë së Kosovës për një gjë të tillë minon aspiratat evropiane të Kosovës.