LAJMET E MBRËMJES

Qeverisë i kërkohet krijimi i fondit për autizmin

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kërkesa ndaj Qeverisë kanë parashtruar sot organizatat që punojnë për të drejtat e personave me autizëm. Ato kanë kërkuar fond të veçantë, si dhe formim të ekipeve profesionale për diagnostikim

Me një marsh tradicional që synon ta vetëdijesojë publikun ka nisur shënimi i Ditës Botërore për Ndërgjegjësimin për Autizmin.

E kërkesa konkrete kanë parashtruar për Qeverinë prindërit e organizatat për personat me autizëm, gjatë një tryeze.