LAJMET E MBRËMJES

Kërkohet shkarkimi i Bordit të ZRRE-së e kthimi i parave për faturat

 

Reagime të shumta ka pasur të enjten nga opozita, pas vendimit të Gjykatës së Apelit për pezullimin e tarifave të reja për energjinë elektrike. Partitë opozitare, nëpërmjet konferencave dhe nga foltorja e Kuvendit, kanë bërë thirrje për shkarkimin e Bordit të ZRRE-së, si dhe për kthimin te qytetarët të hisesë së parave të paguara me tarifa të shtrenjta

Aktvendimi i Gjykatës së Apelit për pezullimin e vendimit për tarifa të reja të energjisë elektrike, është vlerësuar si fitore e Partisë Demokratike dhe e qytetarëve nga përfaqësuesit e këtij subjekti opozitar.

Memli Krasniqi, kryetar i PDK-së, ka potencuar se aktvendimi ua ka lehtësuar barrën financiare rreth 450 mijë familje të prekura nga shtrenjtimi i faturave të rritura.