LAJMET E MBRËMJES

Prindërit e nxënësit e “Faik Konicës” kërkojnë që mësimi të nisë menjëherë

Foto: Driton Paçarada\KOHA
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Oborri i shkollës “Faik Konica” në kryeqytet u mbush me prindër e me nxënës mesditën e së hënës. Por shkolla i mbajti dyert të mbyllura, ani se viti shkollor duhej të niste që nga 1 shtatori.

Prindër e nxënës kanë protestuan kundër grevës së mësimdhënësve dhe kanë kërkuan që procesi mësimor të nisë menjëherë.