LAJMET E MBRËMJES

Deputetët përplasen rreth Komisionit Ekzekutiv për Shëndetësi e buxhetit të paktë për barna

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Mbulim të dështimeve të Qeverisë në rrafshin e shëndetësisë e quajtën deputetët e opozitës formimin e Komisionit Ekzekutiv të shëndetësisë nga kryeministri Albin Kurti.

Këtë kritikë ata e shpërfaqën në mbledhjen e Komisionit për Shëndetësi, në të cilën për më se 3 orë raportuan ushtruesja e detyrës së drejtoreshës së Shërbimit Spitalor Klinik Universitar, Pranvera Zejnullahu-Raçi ,dhe kryesuesja e Bordit, Aida Rexhepi.