LAJMET E MBRËMJES

Dënimi me 7 vjet e gjysmë burgim për vrasje, avokati: Kjo është drejtësia

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Me 7 vjet e 6 muaj burgim është dënuar Shaban Gogaj për dy vepra penale - vrasjen e Agonis Tetajt dhe armëmbajtje pa leje. Trupi gjykues në shpalljen e aktgjykimit e ka rikualifikuar veprën penale ndaj Gogajt, nga vrasje e rëndë në vrasje nga pakujdesia

Shaban Gogaj është shpallur fajtor për vrasjen e të riut Agonis Tetaj dhe është dënuar me 7 vjet e gjashtë muaj burgim. Në këtë kohëzgjatje të dënimit të shqiptuar nga Gjykata Themelore në Pejë, tre vjet i referohen armëmbajtjes pa leje.

Trupi gjykues, në shpallje të aktgjykimit, e ka rikualifikuar veprën penale, nga “vrasje e rëndë” në “vrasje nga pakujdesia”. Në mesin e familjarëve të shumtë që ishin prezentë, epilogun e gjykimit erdhën për ta parë nga afër edhe dy fëmijët e të ndjerit Tetaj, por askush nga ta nuk e komentoi dënimin.