LAJMET E MBRËMJES

Pesë nga 9 mbledhjet e parapara të Kryesisë në sesionin vjeshtor kanë dështuar

Foto: Driton Paçarada / KOHA
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Edhe mbledhja e Kryesisë së Kuvendit, e paraparë për të martën, ka dështuar në mungesë të kuorumit. Kjo është mbledhja e 5-të që nga nisja e sesionit vjeshtor që dështon në këtë formë. Bazuar në kompetencat e tij, kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, ka caktuar seancën e radhës për të enjten. Në rend dite në këtë seancë janë disa pika që kanë dështuar të votohen si pasojë e mungesës së kuorumit ose mospjesëmarrjes në votim të deputetëve të opozitës në seanca plenare të kaluara

Nga gjithsej nëntë mbledhje të parapara të Kryesisë që nga nisja e sesionit vjeshtor të Kuvendit, pesë kanë dështuar të mbahen në mungesë të kuorumit dhe seancat i ka caktuar kryetari Glauk Konjufca.

Kështu është vepruar edhe të martën. Këtë radhë ka munguar nënkryetari i Kuvendit nga radhët e LDK-së, Kujtim Shala, ai nga komunitetet joshumicë, Bekim Arifi, si dhe nënkryetari nga radhët e komunitetit serb, Slavko Simiq.