LAJMET E MBRËMJES

Zahir Pajaziti e bashkëluftëtarët e tij përkujtohen si frymëzim për UÇK-në

Foto: Driton Paçarada\KOHA
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në 26-vjetorin e vrasjes, Zahir Pajaziti e dy bashkëluftëtarët e tij - Edmond Hoxha e Hakif Zejnullahut – u kujtuan nga udhëheqës shtetërorë dhe liderë partiakë. Vepra e tyre gjatë luftës për çlirim është vlerësuar lart, ndërsa ata u kualifikuan si frymëzim për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës

Udhëheqës shtetërorë, përfaqësues institucionalë dhe liderë partiakë i kujtuan të martën dëshmorët Zahir Pajziti, Edmond Hoxha e Hakif Zejnullahu në 26-vjetorin e rënies së tyre.

Presidentja Vjosa Osmani i kualifikoi Pajazitin dhe shokët e tij si frymëzim për të gjithë ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.