LAJMET E MBRËMJES

Vitia zotohet se sivjet rifillojnë punimet në objektin e ri të Spitalit Rajonal të Ferizajt

 

Qytetarët e regjionit të Ferizajt po vazhdojnë të përballen me shërbime të kufizuara shëndetësore, derisa projekti i objektit të ri të spitalit prej disa vitesh po zvarriten. Gjatë së enjtes, ministri Vitia qëndroi në Komunën e Ferizajt, ku u zotua se së shpejti do të rifillojnë punimet, të cilat ishin ndërprerë shkaku i disa kontesteve mes Ministrisë dhe operatorit

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia, ka premtuar se punimet në objektin e ri të Spitalit Rajonal të Ferizajt, punë që po zvarritet tash e saj vjet, do të rinisin me t’u përmirësuar kushtet atmosferike.

Ai u zotua për këtë të enjten, në vizitën që i bëri Komunës së Ferizajt.