LAJMET E MBRËMJES

Të rinjtë serbë të Gotovushës u plagosën nga predha që fillimisht goditi asfaltin

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

I është hequr masa e paraburgimit të akuzuarit për plagosjen e dy serbëve në Gotovushë të Shtërpcës dhe është zëvendësuar me arrest shtëpiak. Paraprakisht atij i është rikualifikuar edhe vepra penale – nga “vrasje e rëndë në tentativë”, në “shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”. Sipas aktakuzës të cilën e ka siguruar KOHA, serbët morën lëndime të lehta trupore nga predha e një plumbi që fillimisht goditi asfaltin

Të akuzuarit për plagosjen e dy serbëve në Gotovushë të Shtërpcës, Azem Kurtaj, i është zëvendësuar me arrest shtëpiak masa e paraburgimit.

Gjykata Themelore në Ferizaj e mori vendimin të enjten, gjatë vazhdimit të seancës fillestare kundër ushtarit të FSK-së, i cili dyshohet se më 6 janar nga automjeti ka plagosur dy të rinjtë, të cilët ndodheshin në një turmë që kishte zënë rrugën.