LAJMET E MBRËMJES

Departamenti i Shtetit e sheh korrupsionin qeveritar si problem serioz në Kosovë

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Korrupsioni qeveritar dhe dhuna në baza gjinore, janë listuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit si probleme serioze në Kosovë.

Në raportin për vitin e kaluar, thuhet se nuk janë ndëshkuar disa zyrtarë, pavarësisht se janë përfshirë në afera korruptive.