LAJMET E MBRËMJES

Krasniqi: Absurde të akuzohem për persekutim të anëtarëve të LDK-së, kur vetë isha anëtar i saj

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Në deklaratën hyrëse në Gjykatën Speciale, mbrojtja e ish-zëdhënësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka thënë se Zyra e Prokurorit të Specializuar nuk ka ofruar fakte për përfshirjen e tij në ndonjë krim dhe është ankuar për mënyrën e arrestimit të tij. E Krasniqi i ka bërë thirrje trupit gjykues që të mos keqpërdoren dokumentet që janë gjetur në shtëpinë e tij. Ndërkaq ka theksuar se aktakuza e ka njollosur atë.

Dita e tretë e gjykimit ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka vazhduar me deklaratën hyrëse të mbrojtjes së ish-kryeparlamentarit Jakup Krasniqi.

Me një deklaratë të gjatë e emocionale, Krasniqi ka folur për jetën e tij e vuajtjet e popullit nga regjimi serb.